Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot

Geplaatst op 3 april 2024 om 09:02 uur

Als echte verzamelaar van automatische horloges wil jij natuurlijk het beste voor jouw trots. Dit geldt op het gebied van opwinding en opbergen en de echte liefhebber zal zijn verzameling ook graag op stijlvolle wijze willen presenteren. Al deze functies kunnen worden bekleed door een enkele accessoire, namelijk een passende watchwinder van kwaliteit. Maar als je een watchwinder voor 12 horloges zoekt dan zijn er niet zoveel goede opties meer. Er zijn slechts een handvol watchwinder merken die hoogwaardige watchwinders voor 12 horloges produceren.

Het produceren van een watchwinder voor 12 horloges is vrij complex. Niet alleen qua technologie maar zeker ook qua formaat en gewicht. Een dergelijke horlogeaccessoire is meer dan alleen een apparaat om automatische horloges van energie te voorzien. Het is een deel van je interieur. Een deel van jouw horlogeverzameling. Daarom is het enorm belangrijk een goede keuze te maken. Wij adviseren om altijd voor een bekend merk te kiezen dat zichzelf heeft bewezen op het gebied van de productie van hoogwaardige watchwinders met een grotere capaciteit.

Er zijn watchwinder merken die wereldwijd zeer goed bekend staan en de meest luxe modellen op de markt brengen. Deze watchwinders vallen over het algemeen in een hogere prijsklasse. Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen die wel een luxe uitstraling heeft en van goede kwaliteit is, maar waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen, is het zeker de moeite waard even verder te lezen.

Wij vertellen je in dit artikel namelijk graag meer over een merk dat jou alles biedt wat je nodig hebt tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk Paul Design staat namelijk speciaal bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk weet te bieden.

Paul Design is een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Bij de oprichting van het merk heeft men zich bewust gericht op een gat in de arbeidsmarkt. Zo waren er destijds de goedkope watchwinders op de Aziatische markt, van matige kwaliteit aan de ene kant en aan de andere kant de uiterst luxe en prijzige watchwinders van bekende merken. Paul Design heeft vanaf het begin de ambitie gehad hoogwaardige watchwinders te bieden tegen een interesante prijs. Daarbij heeft het merk ook een stukje technische innovatie en een fraai design hoog in het vaandel staan. Bovendien bieden de watchwinders van Paul Design zeer aantrekkelijke extra’s, die ervoor zorgen dat deze watchwinders een hoog gebruikerscomfort weten te bieden. Zo herbergt de collectie van Paul Design onder meer watchwinders voorzien van een handige extra opbergruimte, een extra veilig vingerprint slot en een fraaie ingebouwde LED verlichting.

In dit artikel richten wij onze pijlen op een watchwinder uit de collectie van Paul Design, die speciaal geschikt is voor de echte verzamelaar. De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot biedt namelijk de ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges tegelijk. Deze watchwinder van Paul Design biedt alles wat je als echte liefhebber en verzamelaar van  automatische horloges maar kunt wensen. Allereerst biedt dit model een uiterst stijlvol design. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur Black Apricot. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur. Dit model is afsluitbaar met een glazen deurtje, dat extra beveiligd is met een high-end vingerprint slot. Hiermee ben je er zeker van dat je de enige bent die bij je automatische horloges kan komen. De speciale flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat horloge probleemloos in de watchwinder past.  De watchwinder is daarnaast uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren van het merk Mabuchi. Deze motoren verzorgen een betrouwbare, doeltreffende en veilige wijze van opwinding. Bovendien zijn zij geluidsarm, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je wordt gestoord door vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Je kunt deze watchwinder van Paul Design dan ook met een gerust hart plaatsen in kamers waar stilte gewenst is, zoals de slaapkamer of bijvoorbeeld de studeerkamer.

Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot

De Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot is geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. De watchwinder is geheel instelbaar met behulp van het moderne touchscreen. Hiermee stel je voor ieder horloge apart de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. Op deze manier krijgt ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding. De watchwinder is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting, wat zorgt voor een extra mooi zicht op je horloges. Met de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot watchwinder beschik je verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze watchwinder van Paul Design is werkzaam met behulp van een adapter. Het toch al hoge gebruikerscomfort van deze watchwinder wordt nog eens extra benadrukt door de handige afstandsbediening waarmee deze geleverd wordt. Paul Design biedt met de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot echt een heel compleet plaatje, waar iedere verzamelaar van automatische horloges zeker van gecharmeerd zal zijn.

Wil je de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot graag bestellen of ben je benieuwd naar de overige collectie van dit vooruitstrevende watchwindermerk? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod Paul Design watchwinders bij ons in de webshop. Je vindt hier namelijk naast de Paul Design Gentlemen 12 Black Apricot nog vele andere fraaie watchwindermodellen van dit merk. Wij leveren de watchwinders van Paul Design met twee jaar garantie en duidelijke handleiding. Ben je er niet helemaal zeker van welke watchwinder van Paul Design het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder! Met onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn.