Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 1 Black watchwinder

Geplaatst op 29 april 2024 om 07:07 uur

Wanneer je als liefhebber en eigenaar van automatische horloges wilt overgaan tot de aanschaf van een watchwinder, omdat je niet steeds weer je automatische horloge opnieuw wilt hoeven instellen nadat deze stil is komen te staan, wil je uiteraard wel een watchwinder aanschaffen die jouw automatische horloge op een veilige wijze van opwinding voorziet. Een goede watchwinder voorzien van een kwalitatieve motor of motoren, is hierbij van groot belang.

Paul Design Gentlemen 1 Black watchwinder

De motor is tenslotte de basis van- en de drijvende kracht achter de watchwinder. Een goede motor voorziet probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van de benodigde beweging. Bovendien is een hoogwaardige motor betrouwbaar en zorgt deze voor een energiezuinige en stille wijze van opwinding. Motoren van goede komaf zijn bijvoorbeeld Swiss made motoren, die wereldwijd bekend staan vanwege hun hoge kwaliteit. Maar ook hoogwaardige Japanse motoren zijn een mooie optie. Ook goede Japanse motoren zijn namelijk van degelijke kwaliteit en bieden een veilige en betrouwbare wijze van opwinding. Het voordeel van Japanse motoren is dat de watchwinders die hiervan zijn voorzien, in de regel tegen een scherpere prijs kunnen worden aangeboden, dan de watchwinders die zijn uitgerust met Zwitserse motoren. Met een watchwinder voorzien van een hoogwaardige Japanse motor, kies je dan ook voor een watchwinder met een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Een voorbeeld van een merk dat topkwaliteit watchwinders biedt voorzien van Japanse motoren, tegen aantrekkelijke prijzen, is het merk Paul Design. Paul Design is een watchwindermerk dat van het begin af aan de ambitie heeft gehad hoogwaardige watchwinders te produceren tegen aantrekkelijke prijzen, zodat het merk toegankelijk zou zijn voor een breder publiek. Dit watchwindermerk uit het UK is vandaag de dag een watchwindermerk dat is uitgegroeid tot een merk met een brede  collectie watchwinders met een diverse capaciteit. Je kunt bij dit merk dan ook terecht voor een watchwinder met de ruimte voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor watchwinders met een grote capaciteit, speciaal geschikt voor de fanatieke verzamelaar.

De collectie van Paul Design herbergt bovendien watchwinders met een meer eenvoudig design, maar ook watchwinders met een zeer luxe uitstraling en  met alles erop en eraan. Ook binnen de collectie van Paul Design heb je dus de mogelijkheid te kiezen uit watchwinders in verschillende prijsklassen. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een specifieke watchwinder uit de collectie van Paul Design. We hebben het dan over de Paul Design Gentlemen 1 Black watchwinder. Dit is een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie met een eenvoudig design in combinatie met een stukje hoogstaande techniek, tegen een scherpe prijs. De Paul Design Gentlemen 1 Black is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge tegelijk. Dit model is klein van stuk en heeft daarmee weinig ruimte nodig. Bovendien is deze watchwinder ideaal wanneer je hem gemakkelijk mee wilt kunnen nemen op bijvoorbeeld (zaken)reis of naar kantoor, doordat deze zo handzaam is.

De Paul Design Gentlemen 1 Black is gemaakt van hout en zowel wat betreft het exterieur als het interieur uitgevoerd in de kleur zwart. De flexibele horlogehouder zorgt ervoor dat het automatische horloge gemakkelijk te plaatsen is, ongeacht het formaat van het horloge. Ook dit model watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor van het merk Mabuchi. Daarnaast is de watchwinder gemakkelijk en snel instelbaar, wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Je kunt hiermee jouw automatische horloge exact de wijze van opwinding bieden die het nodig heeft. De Paul Design Gentlemen 1 Black biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit biedt jouw automatische horloge bescherming tegen overspanning. Deze watchwinder functioneert middels netstroom met behulp van een adapter.

Kort samengevat kies je met de Paul Design Gentlemen 1 Black voor een watchwinder die alles biedt wat je nodig hebt als liefhebber en eigenaar van een fraai automatisch horloge. Je kiest hiermee voor betaalbare kwaliteit en voor een handzaam model watchwinder waarvoor je weinig ruimte nodig hebt. Met de Paul Design Gentlemen 1 Black zorg je er bovendien voor dat je stilstand van jouw automatische horloge voorkomt, waardoor je hem niet steeds opnieuw hoeft in te stellen. Hiermee voorkom je bovendien onnauwkeurigheden in de tijdsweergave en wordt ook wanneer je je horloge niet draagt de olieverdeling in het horloge op juiste wijze geregeld. Hiermee biedt Paul Design jou het complete plaatje, tegen een scherpe prijs.

Voor de fraaie en kwalitatieve watchwinders van Paul Design, waaronder ook de Paul Design Gentlemen 1 Black, kun je bij ons als officieel dealer van het merk terecht in onze webshop. Wij leveren de hoogwaardige watchwinders van Paul Design met twee jaar garantie en een overzichtelijke handleiding. Bekijk nu ons aanbod Paul Design watchwinders en kies voor kwaliteit voor je automatische horloge en een zacht prijsje voor je portemonnee!