Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder

Geplaatst op 23 april 2024 om 11:30 uur

Ben jij op zoek naar een passende watchwinder voor jouw automatische horlogeverzameling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim assortiment watchwinders bij ons in de collectie, van verschillende kwalitatieve merken. Daarbij zijn watchwinders waar de focus met name op de techniek ligt. Dit zijn watchwinders die eenvoudig zijn vormgegeven, maar wel het beste bieden wat betreft de energievoorziening van jouw automatische horloges. Je vindt echter ook vele watchwinders in onze webshop die opvallen door een zeer exclusief design en het gebruik van enkel hoogwaardige materialen, in combinatie met een stukje techniek van de bovenste plank.

Mooie voorbeelden van merken die dit soort high-end watchwinders in hun collectie voeren zijn Bernard Favre, Benson en bijvoorbeeld Paul Design. Een ander mooi voorbeeld van een watchwindermerk waar je voor zeer elegante en tegelijkertijd uiterst hoogwaardige watchwinders terecht kunt, is het Duitse watchwindermerk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne biedt bovendien veel waar voor je geld. Anders gezegd, Je kiest met een watchwinder van het merk Heisse & Söhne voor een watchwinder voorzien van hoogstaande techniek, een chique uitstraling én een scherpe prijs. Wij helpen je met je zoektocht naar een fraaie watchwinder voor je verzameling automatische horloges graag een handje op weg, met de informatie die wij je bieden in dit artikel. Met dit doel hebben wij een hoogwaardige en luxe watchwinder van het merk Heisse & Söhne voor je geselecteerd, waarover we je graag meer willen vertellen.

De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is een watchwinder van het merk met een exclusief design, gemaakt van de beste materialen. De watchwinder is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Het exterieur van de watchwinder is bekleed met zeer fraai leder en de binnenkant van dit model is voorzien van een zachte stof, ter bescherming van jouw automatische horloges. De watchwinder behoort tot de meest luxe lijn van het merk Heisse & Söhne en daarmee een echte blikvanger in ieder interieur. De watchwinder is bovendien geschikt voor de fanatieke verzamelaar, aangezien dit model ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijk.. Dit model is 19cm diep, 41cm breed en 28cm hoog.

De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is voorzien van kwalitatieve motoren van Japanse komaf. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. Uiteraard zijn zij uitermate betrouwbaar, zodat je altijd op je watchwinder kunt rekenen en jouw automatische horloges derhalve altijd klaar zijn voor gebruik. Daarnaast kenmerken deze Japanse motoren zich doordat zij energiezuinig zijn en bovendien hun werk uitvoeren in stilte. Dit betekent dat je de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 prima op kantoor of op je slaapkamer kunt plaatsen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De watchwinder biedt verder een high-end LCD scherm, waarmee je de instellingen van de watchwinder in een handomdraai wijzigt. De rotoren zijn daarbij ieder afzonderlijk te bedienen, zodat je voor ieder horloge apart de juiste draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt bepalen.

Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 watchwinder

Een mooie verrassing van de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37, is de moderne ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges indien gewenst in de spotlight kunt zetten. Je presenteert hiermee je verzameling op zeer professionele wijze, wat je nog meer plezier laat beleven aan deze liefhebberij. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Tot slot biedt dit model van Heisse & Söhne een sleep mode. Deze kun je inzetten wanneer je je horloges wat rust wilt bieden, met deze functie hou je namelijk je horloges net onder het optimale niveau van opwinding. Kort samengevat is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 niet alleen een watchwinder met een zeer elegant en stijlvol design, maar ook een model dat veel mogelijkheden en een hoog gebruikerscomfort biedt.

Met de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 kies je voor een watchwinder die alle automatische horloges op perfecte en veilige wijze van energie voorziet. Bovendien kies je met deze watchwinder direct ook voor een veilige opbergplaats en een display voor jouw automatische horlogeverzameling. Je hoeft met deze uiterst handige en hoogwaardige accessoire nooit meer bang te zijn voor stilstand van je automatische horloges. Hiermee voorkom je niet alleen onnauwkeurigheden in de tijdsweergave, maar ook frustratie doordat je je horloges steeds opnieuw moet instellen. Bekijk nu alle Heisse & Söhne watchwinders die wij bieden in onze webshop en kies voor jouw favoriet!

Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst altijd zorgvuldig verpakt op weg gaat. Bovendien staan wij je graag bij met raad en daad indien nodig.