Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Black leather watchwinder

Geplaatst op 3 mei 2024 om 16:21 uur

Wil jij voor jouw luxe automatische horloge ook een watchwinder die daar zowel wat betreft technische aspecten als wat betreft het fraaie design bij past? Dan helpen wij je op dit gebied graag een beetje op weg. Wij vertellen je in dit artikel namelijk graag meer over een uitzonderlijk watchwindermerk, dat zowel wanneer we kijken naar de techniek, als naar de bijzondere ontwerpen, zich weet te onderscheiden van andere watchwindermerken. De man achter dit merk is Bernard Favre zelf, die werd geboren in het hart van de horlogerie (Neuchâtel Zwitserland). Bernard Favre was als kind al geïnteresseerd in mechanische onderdelen. Zo bouwde hij als tiener zelf een TVR (iconische Engelse sportwagen) om. Hoewel hij een studie volgde aan het conservatorium in Zürich, volgde daarop een loopbaan in de verkoop. Inmiddels is Bernard Favre al meer dan 20 jaar actief binnen de Zwitserse horlogerie. Hij heeft daarbij samengewerkt met zeer grote namen in de Zwitserse uurwerkindustrie. Door zijn kennis en ervaring op dit gebied weet hij als geen ander waar een luxe horloge aan moet voldoen en waar de mogelijke verbeterpunten liggen. In het jaar 2009 ontwierp Bernard Favre de ‘Planet watchwinder’. Bernard Favre presenteerde dit model aan de wereld op 19 april 2011. Deze watchwinder heeft alles in zich: de beste techniek, een zeer aansprekend en absoluut uniek design en een hoge mate van functionaliteit. Wij duiken graag verder in de wereld van Bernard Favre om jou een beeld te geven van wat dit merk allemaal te bieden heeft.

Bernard Favre Planet leather watch winder

We vertellen je in dit kader graag meer over een specifiek model uit de collectie van Bernard Favre, namelijk de Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder. In het design van deze watchwinder worden zowel klassieke als moderne elementen gecombineerd. Zo is deze watchwinder in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart, wat in combinatie met de stalen ringen (edelstaal PVD) en de met leder beklede voet een moderne uitstraling heeft. De vormgeving van de watchwinder in combinatie met de glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst, doen aan de andere kant weer meer klassiek aan. In zijn geheel heeft deze watchwinder een zeer luxe uitstraling, die absoluut uniek is. Wanneer jouw automatische horloge wordt opgewonden in deze watchwinder, is dit bovendien voor iedere liefhebber een zeer fraai gezicht. Het horloge draait op dit moment om zijn eigen as, als ware het een planeet. Dit is dan ook waar de naam ‘Planet watchwinder’ naar refereert. De Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder is in combinatie met jouw automatische horloge dan ook een waar kunstwerk te noemen.

De Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder is net zoals alle andere modellen van het merk Bernard Favre voorzien van een high-end Swiss made motor. Deze motor zorgt ervoor dat je in deze watchwinder het zwaarste automatische horloge probleemloos van energie kunt voorzien. Dit gebeurt bovendien op energiezuinige en stille wijze, waardoor je dit model watchwinder met een gerust hart kunt plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het kantoor of de slaapkamer. De watchwinder is daarnaast uitgerust met een ingebouwde accu voor 100 dagen. Dit maakt dat je de watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt bewaren. Opladen van de watchwinder gaat gemakkelijk met behulp van de USB aansluiting. Zo kun je dit model opladen door middel van het gebruik van een PC, smartphone of netstroom. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer, zo weet je altijd waar je aan toe bent. De Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en ter bescherming van overspanning van je horloge een overwind protectie. Het aantal toeren is bovendien instelbaar, waarmee jouw automatische horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Kort samengevat is de Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder een watchwinder te noemen die jouw automatische horloge zowel wat betreft een gevoel van luxe als een stukje techniek complimenteert.

De Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder is net als verschillende andere aansprekende modellen van het merk verkrijgbaar bij ons in de webshop. Uiteraard wordt een luxe watchwinder als deze geleverd in stijl. De watchwinder is dan ook verpakt in een fraai lederen etui. Wij zijn bovendien officieel dealer van het merk Bernard Favre en bieden jou daarmee de beste en snelste service en nieuwste modellen.

De Bernard Favre Planet Black & Black leather watchwinder wordt geleverd met twee jaar garantie en duidelijke handleiding. De Planet watchwinders kunnen voor de liefhebbers middels een duidelijk filmpje worden bekeken bij ons in de webshop, terwijl zij aan het werk zijn. Hiermee krijg je een goed beeld van de charme en aantrekkingskracht van de Planet watchwinders van Bernard Favre. Bekijk daarom nu het filmpje in onze webshop en kies deze fantastische watchwinder als perfecte accessoire voor jouw automatische horloge.